tirsdag 1. juni 2010

Eksamen er over..Endelig er eksamenslesingen over, og jeg slipper og sitte hver eneste kveld med dårlig samvittighet fordi jeg heller skulle lest litt mere, enn å sitte her å titte på alle de fine bloggene jeg oppdager hver dag.. Men nå er tiden over, eksamene er overstått! Desverre gikk den muntlige eksamen dårligere enn forventet. Har dårlig samvittighet og er skuffet over meg selv! Tenkt om den store drømmen min er knuts..:S Nå er det bare å vente på restultater fra den første eksamen og krysse tær for at den er god nok, og at jeg kan dra til Australia å studere videre på min interiør-konsulent utdanning! Jeg er så heldig og ha en så snill kjæreste som tar godt vare på meg og vet hva som må til for å få meg til å smile :) Små pusekatt-klistremerker og en stor plate melkesjokolade gjorde godt, etter en svært så frustrerende dag! Ikke nok med det, han overrasket meg en gave som stod høyt på ønskelista. Nemmelig et ROSA Lomo Diana Camera (som vist i innlegg tidligere) Jeg ble sååå glad!! Nå venter jeg bare på at det skal komme i posten fra USA! :):)

Jeg må nesten vise dere hva jeg har kjøpt meg også..
Fantastisk kul retro klokke! I love it!! Fikk den i posten for et noen dager siden..
Jeg har også startet på et lite prosjekt i dag, for å prøve å glemme eksamen og alt styret rundt det.. Nemmelig og male en gammel "sminkehylle" som jeg har hatt hengende på rommet mitt så lenge jeg kan huske. Den skal nå få en kraftig make over! Bilder kommer senere når hylla er ferdig :)

Ha en fin onsdag alle fine bloggere!

linda

1 kommentar:

  1. Heisann
    Vi var på loppemarked, men vi kom nokså seint. Det var bare søppel igjen, fant ikke noe kult - ikke om jeg la godviljen til en gang;-)

    Hvordan går det med maleprosjektet ditt?

    Klem, L

    SvarSlett

Kommenter